Zakelijk

Vergaderen bij Kasteel Eyckholt

Een inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten

Kasteel Eyckholt biedt een unieke en inspirerende setting voor zakelijke bijeenkomsten. Met zijn historische uitstraling en prachtige omgeving in Roosteren, creëert het kasteel een bijzondere ambiance die perfect is voor vergaderingen, conferenties en andere zakelijke evenementen.

Vergaderruimtes en faciliteiten

Kasteel Eyckholt beschikt over diverse goed uitgeruste vergaderruimtes die aan verschillende behoeften kunnen voldoen. Of u nu een kleine vergadering, een teambuildingactiviteit of een grootschalige conferentie organiseert, het kasteel biedt flexibele ruimtes die kunnen worden aangepast aan uw specifieke vereisten.

Culinaire verzorging

Tijdens zakelijke bijeenkomsten is het heerlijk om te kunnen genieten van een culinaire ervaring op hoog niveau. Kasteel Eyckholt beschikt over een uitstekend keukenteam dat een breed scala aan culinaire opties biedt. Of het nu gaat om een uitgebreide lunch, een ontspannen borrel of een formeel diner, het kan allemaal worden aangepast aan uw wensen en voorkeuren. Geniet van smaakvolle gerechten die met zorg zijn bereid en die uw zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau tillen.

Teamactiviteiten en ontspanning

Naast de zakelijke bijeenkomsten biedt Kasteel Eyckholt ook mogelijkheden voor teamactiviteiten en ontspanning. Maak gebruik van de prachtige tuinen en omgeving voor outdoor teambuildingactiviteiten.

Locatie

Kasteel Eyckholt ligt centraal in Limburg, vlakbij de A2. Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving.

Contact

Bij Kasteel Eyckholt nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een kop koffie. We bespreken graag uw specifieke wensen en behoeften. Neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek de mogelijkheden van onze prachtige locatie. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

Vergaderruimte

Zakelijke bijeenkomst

Zakelijk diner