Trouwen

Trouwen bij Kasteel Eyckholt

Een prachtige trouwlocatie

Kasteel Eyckholt is een schitterende trouwlocatie die een romantische en betoverende sfeer biedt voor huwelijksvieringen. Gelegen in het pittoreske Roosteren, straalt het majestueuze kasteel met zijn historische charme een unieke ambiance uit die perfect past bij een onvergetelijke bruiloft.

Ceremoniële opties

Kasteel Eyckholt biedt diverse mogelijkheden voor ceremoniële plechtigheden. Of je nu kiest voor een intieme huwelijksceremonie binnen, in één van de elegante zalen van het kasteel of de voorkeur geeft aan een buitenhuwelijksceremonie te midden van de prachtige tuinen. Er zijn verschillende opties om aan je wensen te voldoen. De schitterende omgeving creëert een bijzondere setting voor het uitwisselen van geloften en het vastleggen van kostbare momenten.

Recepties en feestelijkheden

Na de ceremonie is er voldoende ruimte om een onvergetelijke receptie en feest te organiseren. Kasteel Eyckholt beschikt over diverse elegante zalen en salons waar je gasten warm ontvangen kunnen worden en waar jullie samen kunnen genieten van een feestelijke viering. Of je nu kiest voor een klassiek banket, een informele cocktailparty of een bruisend dansfeest, het kasteel biedt flexibele ruimtes die aangepast kunnen worden aan jullie wensen.

Culinaire verwennerij

Het culinaire aspect van jullie bruiloft is van groot belang, hierin stelt het restaurant van Kasteel Eyckholt niet teleur. Ons ervaren en getalenteerde team werkt goed samen om heerlijke gerechten en drankjes te serveren. Of je nu gaat voor een uitgebreid meergangendiner of voor een walking dinner, er zijn talloze mogelijkheden om een onvergetelijke gastronomische ervaring op hoog niveau te creëren. Een beleving die naadloos aansluit bij jullie smaak en voorkeuren.

Maak kennis met ons!

U bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Een offerte maken wij graag voor u op maat, om al uw wensen in vervulling te laten komen.

Kasteel Eyckholt is door de gemeente Echt-Susteren aangewezen als officiële trouwlocatie.