Trouwen

Trouwen in een Limburgs kasteel

Hoe ziet de dag van uw dromen er uit?

Welke geliefden dromen er niet van elkaar het ja-woord te geven in een romantische kapel, gevolgd door een heerlijke borrel, een uitgebreid diner en als kers op de taart een spetterend feest? Het sfeervolle Kasteel Eyckholt biedt vele mogelijkheden voor de invulling van deze onvergetelijke dag.

Trouwen in een Kasteel? Uiteraard zoekt u een mooie locatie om deze dag samen met uw geliefde te vieren. Kasteel Eyckholt biedt vele mogelijkheden om deze dag op uw manier in te vullen.

U bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Een offerte maken wij graag voor u op maat, om al uw wensen in vervulling te laten komen.

Kasteel Eyckholt is door de gemeente Echt-Susteren aangewezen als officiële trouwlocatie. De ceremonie kan plaatsnemen in onze authentieke en romantische kapel. Bij goed weer is het ook mogelijk om in onze prachtige tuin het ja-woord aan elkaar te geven!

Sprookjesachtig verscholen in het Limburgse groen, grenzend aan Maaseik en op steenworp afstand van de A2 vindt u het romantische en veelzijdige kasteeltje Eyckholt.