Events

Events bij Kasteel Eyckholt

Bijzondere evenementen bij Kasteel Eyckholt

Kasteel Eyckholt biedt een betoverende en veelzijdige locatie voor bijzondere evenementen van allerlei aard. Of je nu een jubileum, een koffietafel, een verjaardag, een communiefeest of een ander speciaal evenement viert, het kasteel heeft diverse mogelijkheden om jouw bijeenkomst onvergetelijk te maken.

Jubilea

Een jubileum is een mijlpaal die gevierd mag worden. Kasteel Eyckholt biedt de perfecte ambiance om uw jubileumfeest tot een groot succes te maken. Met elegante zalen en een prachtige omgeving kunnen we de ruimte aanpassen aan de gewenste sfeer en het aantal gasten. Samen creëren we een onvergetelijke viering die recht doet aan de speciale gelegenheid.

Koffietafels

Bij het verlies van een dierbare is het belangrijk om in alle rust afscheid te kunnen nemen en samen te komen voor een koffietafel. Kasteel Eyckholt biedt een serene en respectvolle omgeving voor het organiseren van koffietafels na een uitvaart. Ons team zorgt voor een warm welkom en een verzorgde middag, zodat u zich kunt richten op het delen van herinneringen en het ondersteunen van elkaar.

Verjaardagen

Een verjaardag is een speciale gelegenheid om te vieren met familie en vrienden. Kasteel Eyckholt biedt diverse mogelijkheden om uw verjaardag in stijl te vieren. Van intieme diners tot feestelijke recepties, we creëren een sfeer die past bij uw wensen en leeftijd. Samen maken we van uw verjaardag een onvergetelijke dag vol vreugde en geluk.

Mogelijkheden

Bij Kasteel Eyckholt zijn er talloze mogelijkheden voor events. Van intieme bijeenkomsten tot grootschalige evenementen, het kasteel biedt een prachtige locatie en flexibele ruimtes die kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Met een capaciteit tot maximaal 150 personen en een professioneel team dat voor u klaarstaat, kunnen we samen een onvergetelijke ervaring creëren die past bij uw specifieke event. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw event tot leven te brengen bij Kasteel Eyckholt.